Пакетни услуги

Спестете време и пари с пакетните услуги на Адлер Турбо !

Нашата фирма предлага широк спектър от автоуслуги. Доверявайки се на Адлер Турбо, вие получавате ненадминато качество. Изберете ли някоя от пакетните ни услуги пестите пари, получавайки повече . 

1. Рециклиране на турбокомпресор all-in-one .

При повечето фирми под рециклиране се разбира ремонт на самото турбо, което вие предварително сте свалили от колата си. С нашата услуга all-in-one не е нужно да мислите за нищо.

Пакетната услуга включва :
 

  • - Предварителна диагностика на автомобила (ако е в движение)
  • - Демонтаж на турбината в нашият автосервиз. Механици с дългогодишен опит внимателно свалят турбото.
  • - Ремонт на турбината. Турбокомпресора се проверява и се ремонтира в зависимост от степента на амортизация (детайлно описание на ремонта можете да прочетете в секция РЕМОНТ)
  • - Монтаж на рециклираната турбина
  • - Настройки на актуатора по заводски спецификации (ако са нужни)
  • - Финална диагностика потвърждаваща, че всичко по автомобила работи изрядно.

 

2. Рециклиране на турбокомпресор all-in-one + чиптунинг.

Този вариянт включва всичко описано в пакет 1 плюс направата на качествен чиптунинг. Предимството в този случай е , че гаранцията на турбината се запазва. Всеки турбо сервиз отказва гаранция, ако автомобила е с чиптунинг. С право, защото много често в България чиптунинга е под всякаква критика и наистина причинява проблеми. С чиптунинг направен при нас , няма да има абсолютно никакви проблеми. Ние сме единствената фирма, която ще даде пълна гаранция на турбото при чипосана кола, стига чиптунинга и турбината да са наше дело. В края на процедурата всеки автомобил се тества до краен предел на нашият модерен Dynojet Диностенд. Още едно доказателсвто за качеството и надежността на нашите продукти. 

3. Профилактика на турбо + чиптунинг.
При този пакет преди да бъде извършен чиптунинг се прави цялостна профилактика на турбото. Така ще сте сигурни че вашето здраво турбо е в кондиция и е готово за чиптунинг. В резултат на лошите горива с които караме, много често се налага чистене на променливата геометрия и настройка (или дори смяна) на актуатора преди да се прави какъвто и да било чиптунинг. Правейки всичко това при нас, вие сте на сигурната страна, без рискове, без чакане , без неизвестни. 

 

Моля , свържете се с нас за конкретни цени. Цените на пакетните услуги варират в зависимост от автомобила и сложността на изпълнение.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ