Защо да изберем Адлер Турбо?

В условията на пазарна икономика и отворени пазари, българският потребител е затрупан с всевъзможни предложения. В автосервизният сектор и в частност "рециклиране и продажба на турбокомпресори" за всеки краен потребител е почти невъзможно да отсее добрите фирми с качествени продукти. Много некоректни търговци рекламират неща, които напрактика нямат. Ние ще ви изброим няколко наши предимства, над които всеки трябва да се замисли преди да предприеме ремонт на своето турбо.

Защо при нас?

 • Разполагаме със СОБСТВЕН CIMAT VSR баланс турбо стенд!

  Повечето турбосервизи не разполагат с такава машина. Ако не вярвате, просто ги попитайте дали можете да я видите ! С гордост и увереност можем да твърдим, че нашата машина CIMAT VSR48 TWIN BIG е най-добрата на пазара!

 • Turbotest Pro® Flowbench - стенд за тест и настройка на турбокомпресори

  При нас получавате всичко настроено, без мудни турбини, без аварийни режими и оправдания от типа "иди някъде да ти врътнат гайката на актуатора"! Нашият Flowbench е уникален за България (наличен единствено при нас) и със сигурност най-функционалният на пазара

 • Непрекъснато растящ собствен склад. Разполагаме с почти всички турбини на склад!

  Повечето фирми са просто прекупвачи от големите играчи на пазара. При нас всичко идва директно от производителя! Не се налага да чакате и да плащате на посредници!

 • Собствен автосервиз, експресен и безпроблемен монтаж/демонтаж!

  При нас целият кръг е затворен. Не се налага да сваляте турбината си при някой гаражен майстор и след това да я носите на турбосервиз за рециклиране (да не забравяме че нямате кола). При качественият монтаж изключваме възможността от повреди заради неправилен монтаж (нещо с което повечето турбосервизи обичат да се оправдават). Ние се грижим за всичко това, като по този начин ви пестим време, нерви и пари!

 • Качествена и задълбочена автомобилна диагностика !

  При останалите фирми получавате турбото в ръцете си, без никой да знае как то ще работи в колата. При нас не е така. Всеки автомобил докаран при нас се подлага на щателна диагностика, целяща да установи евентуални проблеми по колата, които биха могли да повредят вашето ново турбо.

 • Собствен динамометричен стенд Dynojet DJ424xLC LINX!

  Ние сме единственият в България турбосервиз разполагащ едновременно и с Диностенд. С негова помощ можем да тестваме автомобила във всякакви условия до краен предел и така да покажем коректната работа на нашите турбини. Също така с него можем да демонстрираме възможностите на турбокомпресорите, които правим за моторни спортове.

 • Собствена металорежеща работилница!

  Разполагаме със стругове, фрези, колонни бормашини , заваръчна техника за черни и цветни метали и още много други. Така ние можем да задоволим и най-малкия ви каприз със собтсвени средства.

 • Качествен чиптунинг без да отпада гаранцията на турбото!

  Адлер Турбо е част от Адлер Ауто, лидер на българският пазар в сферата на чиптунинга . Ние предлагаме качествен чиптунинг, който в комбинация с наша турбина ще ви носи много радост при шофиране. По правило всички турбосервизи отказват гаранция на турбината, ако колата е с чип (с право!) . Ако чиптунинга и турбината са наше дело, то турбото си остава в гаранция, защото сме сигурни в нашите продукти!

 • Атрактивни пакетни услуги съобразени с вашите нужди!

  За да спестите пари и време, ви предлагаме разнообразие от пакетни услуги, с които получавате всичко необходимо и същевременно пестите пари! Всичко това ще намерите единствено в Адлер Турбо. Ние не сме просто търговец на турбини, ние сме надежден партньор.

 • Гъвкаво работно време!

  Адлер Турбо работи почти постоянно. След старателно маркетингово проучване решихме да бъдем на разположение на нашите клиенти във всички почивни дни (дори повечето празници). Ние работим когато вие почивате, защото знаем, че тогава ви е удобно да се занимавате с колата си. Адлер Турбо работи и през уикенда !

 • Квалифициран персонал и сертификат за качество!

  След задълбочено обучение на персонала, Адлер Турбо получи сертификат от фирма CIMAT удостоверяващ качеството на работа. Сертификатът може да бъде видян от всеки наш клиент при посещение на фирмата!

 • Хиляди доволни клиенти!

  Всеки знае в днешно време колко трудно се гради добър имидж и колко лесно се съсипва. Доброто име е нещото, с което най-много се гордеем и с което печелим клиенти от цяла България! Направете едно проучване колко хора са доволни от нашата работа през годините (Адлер Ауто) и сами ще се убедите, че влагаме цялата си енергия в качественото обслужване на всеки отделен клиент. Фирмената философия и ценности, с които градим репутация си, намират пълно приложение в нашите турбокомпресори!

 • НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ